نتایج تحقیقات جدید درباره کرونای شدید-راهبرد معاصر
به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی

نتایج تحقیقات جدید درباره کرونای شدید

محققان می گویند پژوهش های جدید نشان می دهدکرونای جدید خطر مرگ بر اثر کرونا را پس از بهبودی از بیماری دو برابر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 04
کد خبر: ۱۱۲۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از نشریه فوربز، نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد ابتلا به کرونای شدید می‌تواند خطر مرگ را در سال بعد از بیماری دو برابر کند.

بر اساس این پژوهش که نتایج آن در مجله پزشکی «Frontiers in Medicine» به چاپ رسیده است، افرادی که از کرونای شدید جان سالم به در برده اند، احتمال مرگ شان در سال بعد از این بیماری دو برابر بیشتر از افرادی است که علائم خفیف تری از کرونا را تجربه کرده و یا اصلا به کرونا مبتلا نشده اند؛ همچنانکه این پژوهش گفته است ابتلای شدید و جدی به کرونا می‌تواند آسیبی طولانی مدت را برسلامت افراد وارد کند.

محققان در این پژوهش دریافتند خطر مرگ پس از ابتلای شدید در بیماران زیر ۶۵ سال قابل توجه بود؛ به طوری که این افراد ۲۳۳ درصد احتمال بالاتری از مرگ را در مقایسه با افراد مبتلا نشده دارند. همچنین بنا بر این پژوهش، خطر فزاینده مرگ برای افراد زیر ۶۵ سال بیشتر از افرادی است که سنی بالاتر از ۶۵ سال دارند.

این تحقیق از سوی پژوهشگرانی از دانشگاه فلوریدا و بر اساس یک تحلیل از سوابق سلامت الکترونیکی ۱۳ هزار و ۶۳۸ بیماری به انجام رسید که به وسیله تست پی سی آر برای کرونا در سیستم بهداشتی دانشگاه فلوریدا مورد آزمایش قرار گرفتند و از بیماری بهبود یافته بودند.

بر اساس یافته‌های این محققان، اکثریت قریب به اتفاق بیماران - یعنی ۸۰ درصد از آن‌ها – از عوارضی مرتبط با کرونا مانند لخته شدن خون یا نارسایی تنفسی جان خود را از دست نداده اند؛ اما پس از آنکه ابتلای اولیه شان به پایان رسید، فوت کرده اند که این بدان معناست که مرگ آن‌ها ممکن است مرتبط با کرونا نبوده باشد.

این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد ابتلای شدید به کرونا به طور کلی به سلامت آسیب می‌رساند و بیماران را در برابر مشکلات حوزه سلامت آسیب پذیرتر می‌کند؛ به همین خاطر این پژوهشگران بر اهمیت جلوگیری از ابتلا به کرونای شدید از طریق واکسیناسیون تأکید کردند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده